Nick Moda forum: anr
Godzina: 21:51
Data: Wtorek 29 Czerwca 2010
Powód: Niesłuszny warn o treści "nie zakladaje nowych tematow tylko pisz w jednym.."
Opis Sytuacji:
W sumie, zauważyłem to dopiero dzisiaj jak "krzaku" zwrócił uwagę iż ja też posiadam warna, głownie myślałem ze warna dostałem za coś zupełnie innego a jak widać powodem jest "nie zakladaje nowych tematow tylko pisz w jednym.." i tutaj pojawia się ale! Dostawałem co chwilę bana więc pisałem nowe tematy, jako, że każdy admin ZAMYKAŁ moje tematy nie dając mi się wytłumaczyć ani dodać nowe odwołanie od bana ( dostałem bodajże 5 banów ) dostałem warna.
A więc, dlaczego dostałem warna skoro admin zamykał mój temat a w powodzie mam napisane abym trzymał się jednego tematu?
Czysty absurd, proszę o rozpatrzenie oraz zdjęcie warna i ukaranie "anr" za niesubordynacje.
Żeby administracja nie musiała latać:
Pierwszy temat z moją prośbą o unbana:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
anr napisał/a:
Wysłany: Wto 29 Cze, 2010 21:37
/close
Więc jak mogłem pisać dalej?
Drugi temat
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Gdzie pisałem aby się obronić gdyż anr zarzucał mi coś co było nie prawdą.
Anons napisał/a:
Wto 29 Cze, 2010 21:45
[ Podałem informacje o dacie oraz o zamknięciu tematu w celu udowodnienia iż zamknięcie tematu wydarzyło się wcześniej niż utworzenie mojego drugiego tematu ]
Proszę aby wypowiedziała się TYLKO osoba upoważniona do zdjęcia warna. Pozdrawiam, Fiem.
Dlaczego kłamiesz? Dodatkowo ukarałbym "anr" za kłamstwo i obłudę.
Jasno jest napisane ( specjalnie pogrubiłem ) Kiedy "anr" zamknął mój temat i nawet jest napisane w jego poście, że zamyka oraz kiedy założyłem drugi temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum